• ORGANIZÁCIA REŽIMU ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA

ORGANIZÁCIA REŽIMU ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA

NOVINKA
Vzdelávací program pre vedúce a vedúcich stravovacích zariadení vo všetkých druhoch škôl.

  • Dostupnosť: Skladom
  • Cena s DPH
    80,00 €

ks

Popis

Po úhrade objednávky a jej spracovaní vám budú v emailovej správe zaslané potrebné informácie na prihlásenie sa do zakúpeného vzdelávacieho programu


Vzdelávací program je zameraný na organizácia režimu stravovania ako základný pilier práce vedúcej zariadenia školského stravovania s poukázaním na najčastejšie sa vyskytujúce problémy v praxi, praktické rady a návody na riešenia. Cieľom je ponúknuť stručný popis činnosti a organizácie práce zamestnancov v školskej jedálni s analýzou pracovísk a monitoringom výkonov jednotlivých profesií s cieľom poskytnúť vzor obhajoby vlastných výkonov zamestnancov kolektívu. Usmerníme vás, ako merať výkony práce svojich zamestnancov v školskej jedálni, aby pracovali nie viac, ale efektívne.


TRVANIE VZDELÁVANIA

10 hodín


TERMÍN KONANIA VZDELÁVANIA

RAABE AKADÉMIA ponúka tzv. asynchrónne vzdelávanie, t.j. môžete ho absolvovať online a to kedykoľvek podľa vašich časových možností. Nie ste viazaní na lektora, ani iných účastníkov školenia. Vy sami si určujete termín aj tempo štúdia.  


LEKTOR

Ing. Silvia Tokárová
Pôsobila na rôznych postoch v oblasti riadenia a manažovania školského stravovania, od roku 1990 na MŠVVaŠ SR v Bratislave. Podieľala sa na koncepčných a legislatívnych materiáloch rezortu školstva, ako aj rezortu zdravotníctva a pôdohospodárstva SR. Je spoluautorkou vydaných materiálno-spotrebných noriem a receptúr pre školské stravovanie od roku 1990, Flexi MSN a projektu Flexi školské stravovanie. Je autorkou viacerých odborných publikácií. V súčasnosti aktívne pôsobí v oblasti metodiky školského stravovania.  


OBSAH VZDELÁVANIA

  • Organizácia administrácie a výroby jedál v školskej jedálni.
  • Výkonové normy podľa pracovného zaradenia s pracovnými náplňami.
  • Vzorové modely časovania výkonov podľa pracovného zaradenia pre vedúce, kuchárky a prevádzkových zamestnancov školskej jedálne.
  • Systém výpočtu počtu zamestnancov v zariadeniach školského stravovania. 


PRE KOHO VZDELÁVANIE ODPORÚČAME

Pre vedúce a vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.




Obchodné podmienky
Ďalšie informácie
Typ inštitúcie školská jedáleň
Typ produktu ďalšie vzdelávanie
Určené pre vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.
Trvanie 10 hodín

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
Google reCAPTCHA

Ďalšie informácie

Typ inštitúcie školská jedáleň
Typ produktu ďalšie vzdelávanie
Určené pre vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.
Trvanie 10 hodín

Súvisiace produkty

ÚPSVaR JEDÁLEŇ 1

ÚPSVaR JEDÁLEŇ 1

Ako si vyskladať vzdelávací balík? 1. Vložte si do košíka tento vzdelávací balík v hodnote 100 eu..

100,00 €

ÚPSVaR JEDÁLEŇ 2

ÚPSVaR JEDÁLEŇ 2

Ako si vyskladať vzdelávací balík? 1. Vložte si do košíka tento vzdelávací balík v hodnote 200 eu..

200,00 €