Kategórie
Jazyk
Jazyková úroveň
Typ inštitúcie
Určené pre
Obsah

Zdravá výživa | Cholesterol | Ďalší zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Viete, že existuje dobrý a zlý cholesterol? A poznáte, aký je medzi nimi rozdiel? Vysoký cholesterol nerobí nič, ale len na oko. Časom môže spôsobiť aj niektoré z vážnych civilizačných ochorení. Čo robiť, aby sa tak nestalo? A akú stravu zvoliť, aby sme dokázali znížiť tuky v krvi? Počúvajte a dozviete sa veľa zdraviu prospešných informácií. 

Kniha, ktorá sa spomína v podcaste, obsahuje okrem odporúčaní lekára a vzorových jedálničkov aj 100 chutných receptov, ktoré podporia správny metabolizmus tukov. Nájdete ju TU.


Súvisiace podcasty

Zdravá výživa | Žlčník a pankreas | Prvý zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Zdravá výživa | Žlčník a pankreas | Prvý zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

O tom, že s pankreasom nie sú žiadne žarty, ale aj o tom, čo môžeme urobiť, keď sa dostavia žlčníkov..

Zdravá výživa | Cholesterol | Ďalší zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Zdravá výživa | Cholesterol | Ďalší zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Viete, že existuje dobrý a zlý cholesterol? A poznáte, aký je medzi nimi rozdiel? Vysoký cholesterol..

Zdravá výživa |Pečeň | Tretie pokračovanie zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Zdravá výživa |Pečeň | Tretie pokračovanie zo série rozhovorov s doc. Petrom Minárikom, gastroenterológom a odborníkom na zdravé stravovanie

Viete, že cirhóza pečene sa nemusí objaviť len v dôsledku nadmerného užívania alkoholu? Pečeň v súča..