Jazyk
Typ inštitúcie
Určené pre
Oblasť
Obsah

Hygiena v zariadeniach školského stravovania | 10.11.2022

Problematika školského stravovania, príslušná legislatíva, hygienické požiadavky na prevádzku a na zamestnancov v zariadeniach spoločného stravovania.


Lektori:

RNDr. Agneša Rončáková

RNDr. Agneša Rončáková

odborný radca na odbore hygieny detí a mládeže Regionálneho úradu verejného zdravotníctva hlavné mesto Bratislava

Ukončila štúdium verejného zdravotníctva a od roku 1983 pracuje na RÚVZ hlavného mesta Bratislava na odbore hygieny detí a mládeže. Pracovala ako vedúca oddelenia na úseku predškolských a školských zariadení. Pravidelne prispieva svojím odbornými článkami ako aj skúsenosťami z výkonu štátneho zdravotného dozoru v školských stravovacích zariadeniach do odborného časopisu Škola a stravovanie. Ako lektorka sa zúčastnila školení a prednášok pre študentov SZU v Bratislave, pre vedúce školských jedálni a záujemcov pre prácu v školských stravovacích zariadeniach. V súčasnosti pracuje naďalej na RÚVZ hlavného mesta Bratislavy. V rámci svojej práce vykonáva štátny zdravotný dozor v predškolských, školských, vysokoškolských a stravovacích zariadeniach na území mesta Bratislavy.