• ŠKOLA A STRAVOVANIE

ISBN / ISSN / KÓD: 1339-2301

ŠKOLA A STRAVOVANIE


Aké sú povinnosti vedúcej školskej jedálne? Kde môžu vedúce školských jedální hľadať informácie o legislatívnych zmenách? Kto im pomáha riešiť ťažkosti súvisiace s prevádzkou zariadenia školského stravovania? Kde nájdu informácie o najnovších trendoch z oblasti výživy a stravovania detí a mládeže? Vedúce školských jedální odporúčajú časopis Škola a stravovanie, ktorý prináša odpovede na všetky tieto otázky.

  • Dostupnosť: Skladom
  • Cena s DPH
    98,00 €

ks

Popis

Školské jedálne sú pod stále väčším drobnohľadom nielen kontrolných inštitúcií, ale aj samotných rodičov. S cieľom zjednodušiť prácu vedúcich školských jedální a pomôcť im pri povinnostiach v rámci prevádzky zariadenia školského stravovania bol vytvorený časopis Škola a stravovanie. Časopis vychádza desaťkrát ročne. Jeho zámerom je upozorniť vedúce školských jedální na legislatívne zmeny, upriamiť ich pozornosť na najnovšie zaujímavosti v oblastiach stravovania, výživy a zdravia. Prináša zistenia z auditov a kontrol v zariadeniach školského stravovania, ponúka stanoviská odborníkov na rôzne problémové situácie z praxe. Súčasťou ročného predplatného je aj bezplatné poradenstvo v rubrike PORADŇA, v ktorej vedúcim školských jedální odpovedia na ich otázky odborníci.

V pravidelných rubrikách nájdete:

  • aktualizované informácie o povinnostiach počas prevádzky zariadenia školského stravovania,
  • upozornenia na legislatívne zmeny v oblasti školského stravovania,
  • stanoviská odborníkov k rôznym problémovým situáciám z oblasti personalistiky, financovania a hospodárenia zariadení školského stravovania,
  • usmernenia z hľadiska hygieny školských stravovacích zariadení,
  • rozhovory s osobnosťami z oblasti gastronómie a školského stravovania,
  • najnovšie informácie a zaujímavosti o trendoch v stravovaní a výžive pre deti a mládež.
 

ODBORNÁ GARANCIA

Autori:
Marta Hlavatá
Doc. MUDr. Jana Hamade, PhD., MPH, MHA
Mgr. Michal Minďaš
PhDr. Jozef Sýkora, MBA,
Mgr. Katarína Tamášová – Karácsonyová,
Mgr. Ľudmila Očenášová

OBSAH

Obsah č. 10/2019 Škola a stravovanie

Aktuálna téma
Zabezpečovanie školského stravovania od septembra 2019

Školské stravovanie pod pokrievkou
Verejné obstarávanie na dodávku potravín

Z každého rožka troška
Tekvica

Inšpirujte sa
Tradičná slovenská kuchyňa – gemerská kuchyňa

Zdravie a prevencia
Počas sychravých jesenných rán vám dodajú energie

Poradňa


Obchodné podmienky
Ďalšie informácie
Periodicita 10x ročne
Typ produktu časopis
Počet strán 24
Formát A4

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Prelistujte si ukážku

Ďalšie informácie

Periodicita 10x ročne
Typ produktu časopis
Počet strán 24
Formát A4

Súvisiace produkty

ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ

ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ

„Všeobecný lexikón" pre vedúcich zamestnancov zariadení školského stravovania (školské jedálne, inte..

65,00 €

BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCI V ŠKOLSKEJ JEDÁLNI

BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCI V ŠKOLSKEJ JEDÁLNI

Článok sa venuje špecifikám a okruhom osôb, ktorých sa BOZP v školskej jedálni týka.ODBORNÁ GARANCIA..

9,00 €

CELODENNÝ JEDÁLNY LÍSTOK PRE ŽIAKOV STREDNEJ ŠKOLY

CELODENNÝ JEDÁLNY LÍSTOK PRE ŽIAKOV STREDNEJ ŠKOLY

Pre deti a mládež je potrebne zabezpečiť pestrú a nutrične vyváženú stravu, ktorá prispieva k správn..

3,00 €

PODPORA SPOTREBY MLIEKA A MLIEČNYCH VÝROBKOV

PODPORA SPOTREBY MLIEKA A MLIEČNYCH VÝROBKOV

Nariadenie vlády SR č. 339/2008 Z. z. o poskytovaní pomoci na podporu spotreby mlieka a mliečnych vý..

5,00 €

PRACOVNÉ NÁPLNE ZAMESTNANCOV ŠKOLSKÝCH JEDÁLNÍ

PRACOVNÉ NÁPLNE ZAMESTNANCOV ŠKOLSKÝCH JEDÁLNÍ

ODBORNÁ GARANCIA Autor: Marta Hlavatá OBSAH 1. Úvod 2. Čo je pracovná náplň 3. Vzory pracovných..

5,00 €

ZÁSADY PRE ZVÝŠENIE BEZPEČNOSTI A KVALITY NAKUPOVANÝCH SUROVÍN PRE HROMADNÉ STRAVOVANIE

ZÁSADY PRE ZVÝŠENIE BEZPEČNOSTI A KVALITY NAKUPOVANÝCH SUROVÍN PRE HROMADNÉ STRAVOVANIE

ODBORNÁ GARANCIA Autor: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR OBSAH 1. Úvod 2. Rea..

5,00 €